Advocatuur

Binnen veel advocatenkantoren staat het uurloon door toenemende kosten onder druk en zorgt de noodzakelijke digitaliseringsslag de komende jaren voor een belangrijke uitdaging. Digitalisering, zowel extern (dienstverlening) als intern (bedrijfsvoering en -processen), is noodzakelijk om effectief en efficiënt te kunnen blijven werken. Bovendien maakt digitalisering het tevens mogelijk om onderscheidend te kunnen zijn in prijs en klantbenadering.  Met mijn oplossingen draag ik bij aan een competitief uurloon en gezonde marge.
Notariskantoor

Het notariskantoor speelt een belangrijke maatschappelijke rol. Met alle ontwikkelingen in de huidige informatiemaatschappij komen daar in toenemende mate zaken bij kijken die vroeger een veel kleinere rol speelden. Printwerk is nog steeds een dagelijks terugkerend fenomeen. Enig idee wat een afdruk kost en hoeveel afdrukken er binnen het kantoor gemaakt worden?. Met onze kennis en ervaring gecombineerd met krachtge oplossingen verschaffen we hier inzicht in zodat we kunnen helpen de kosten binnen uw printomgeving te verlagen en zorgen voor een duurzame opstelling.


Administratie- en accountantskantoren

Een dynamische werkomgeving die op het gebied van documentverwerking en communicatie met klanten snel veranderd. In de wereld van de accountancy is digitalisering, zowel binnen de onderneming (processen) als richting de klant (portals), een belangrijke trend. Om als administratie- en accountantskantoor competitief te blijven, is het van essentieel belang dat u blijft investeren in innovatie. Door technologische ontwikkelingen, concurrentie en veranderingen in wet- en regelgeving is het van belang om flexibel te zijn en slim gebruik te maken van ICT. Met mijn oplossingen draag ik graag bij aan een competitief uurloon en gezonde marge.