Mijn naam is Eric Schoonheim, met meer dan 25 jaar ervaring in de print-industrie help ik ZZP’ers, MKB-bedrijven & Non-Profit organisaties bij aanschaf en installatie van de juiste print-scanoplossing. Met mijn enthousiaste en dienstverlenende instelling streef ik ernaar u volledig te ontzorgen bij gebruik van deze oplossingen. Dit doe ik door bijvoorbeeld beheer van uw toner voorraad over te nemen en te zorgen voor tijdige levering van supplies. Zo zorg ik dat u niet stil komt te staan op momenten dat de printer nodig is. Uiteraard ben ik uw vaste aanspreekpunt voor alle vragen op gebied van print & scan. Indien u voor een All-in service abonnement kiest garandeer ik probleemloze werking van de apparatuur. Ook zorg ik voor een transparant en duidelijk inzicht in de kosten en een overeenkomst zonder kleine lettertjes, want bovenal vind ik het van belang eerlijk en oprecht zaken te doen.